Reisdeal in de weekenden en vakanties

Ontdek onze speciale acties voor de weekenden en vakanties nu! Ga voor slechts 19,95 met het hele gezin een dagje weg. Of kies voor een van onze voordelige groepstickets. Beleef avonturen in Fryslân en Groningen.
€ 19,95

Reisdeal in de weekenden en vakanties

Met alle dagelijkse drukte en de vroege ochtendrush naar je werk, verlang je ongetwijfeld naar wat ontspanning in de weekenden. Daarom hebben wij de perfecte oplossing: onze speciale reisdeal! Reis nu voordelig in de weekenden of vakanties naar uitstapjes in het Noorden!

Het concept is eenvoudig én bovendien voordelig; laat je brengen door Arriva en geniet van alle voordelen van het openbaar vervoer, zoals:

  • Besparen op parkeerkosten
  • Bijdragen aan een beter milieu
  • Vermijden van files
  • Voordelig eropuit
  • Zorgeloos en comfortabel reizen

Dus, waar wacht je nog op? Of je nu een dagje naar het theater wilt, de wonderen van Fryslân of Groningen wilt verkennen, of een spannend evenement wilt beleven, Arriva brengt je er naartoe.

Praktische informatie

De reisdeal is geldig in alle treinen van Arriva in Fryslân en Groningen en in alle Arriva stads- en streekbussen in Fryslân. Hiermee kun je dus zorgeloos en voordelig een hele dag in het weekend of een vakantie op pad. Kijk snel verder op laatjebrengen.nl voor inspiratie voor je volgende uitje.

Doe meer inspiratie op

Copyright Arriva 2024

Cookies

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om jouw ervaring op onze website te verbeteren en om je van relevante advertenties te voorzien. Klik hier voor meer informatie.